Livet går vidare! Eller?

Jag är såå trött på att höra dom där orden! Livet går vidare... ja för er andra ja! Mitt liv gör det inte! Iallafall inte det liv jag hade innan olyckorna.
Man har fått skapa sig ett nytt liv helt enkelt. Men samma liv som var det går inte vidare.

Det gäller att skapa sig ett bra liv igen! Jag tycker att jag lyckats med det rätt bra. Jag har ingen karriär, jag har inga barn, jag har inget jätte socialt liv, jag har ingen modellkropp!

Men man kan ju tycka att jag lyckats ändå kanske?

Jag har världens bästa, finaste, snällaste och mest omtänksamma sambo, jag har en fin familj, jag har hund & katt, jag har en bästa vän!
Det kan väl också vara att lyckas eller?
Jag tror på mig själv, jag är ändå ganska lycklig, jag är stolt över mig själv.

Så...mitt "nya" liv går vidare en stund till. Ett bra liv, mitt liv, min tid!

Kram ♥


Kärlek


Två av mitt livs största kärlekar Henke & Knärten! Det är alltså valpen som heter Knärten... söta när dom sover båda två ♥
- Störst av allt är kärleken -

Olyckorna

21 juni 2009 förlorade vi min lillebror Klas i en bilolycka, han var då 24 år. Klas var en av mina bästa vänner och min själsfrände.

30 september 2010 förlorade vi min pappa i en olycka också efter vägen, han gick av vägen med lastbilen. Pappa var lite av min idol och förebild. En man med stort hjärta och någon att se upp till.

Hur resten av familjen klarat av detta är nästan obegripligt. När man inte ens hunnit förstå att Klas är borta så är det dax igen...

1år och 3månader mellan olyckorna! Det ska inte hända helt enkelt! Det är mer än vad någon ska behöva gå igenom på en livstid...

Början på nåt nytt?

Hej!
Jag har bestämt mig för att börja blogga! Ja, det kanske är omodernt numera? Men då är väl jag sen då helt enkelt! Jag tänkte att det kanske faktiskt går att lätta sitt hjärta på det här sättet. Att på nåt sätt "gömma" sig bakom skärmen och tangentbordet.
Här tänkte jag skriva om mina tankar kring livet, men försöka att inte vara allt för djup eller skriva allt för tungt!
Ja, livet är tungt många gånger, det ska gudarna veta...
Men hur gör man det lättare då? Kanske genom att skriva av sig lite?
Hoppas någon hittar hit och ger mig lite feedback på det jag skriver om. Förhoppningen är att i framtiden till och med hjälpa någon som har det svårt!

Kramar från mig ♥

mariasmening

Livet går vidare! Eller?

RSS 2.0