En kanon helg!

Har verkligen haft en härlig helg den här veckan! Gick upp i ottan på lördagen för att åka ut med Ola till mormor och morfar. Sen fort hem igen för att byta om och sätta oss på motorcyklarna och möta upp familjen och Rickard och Crille Svedin. Vi åkte upp till Dala Järna för att titta på flygfesten som anordnas där var 3e sommar, vi var även där 2009.
Vi blev alltså totalt 7motorcyklar och 1 spider:
Det är jättemysigt att göra dessa utflykter tillsammans!
 
Den ena är ju värre än den andra på den här flygfesten, vilka galningar som flyger!
 
Tyvärr tog färden slut för Henkes hoj påväg hem en bit utanför Falun pga att kedjelåstet gick sönder. Någon tidigare ägare har satt dit ett för stort sådant så nu gick det inte längre, tur att han upptäckte det i tid så att inte kedjan hann gå av! Så vi fick åka på min båda två hem och hämta bilen och släpvagnen för att åka tillbaka upp och hämta hondan. Mamma åkte och hämtade Ola hos mormor och morfar så det inte skulle bli så sent för dom, tack snälla mamma! Tack förstås till mormor och morfar som tog hand om Ola åt oss hela dagen!
 
 
Idag, söndag sov vi till kl 11!!! Så himla skönt med rejäl sovmorgon, det händer inte så ofta att jag kan ligga kvar så länge. Blev ju sent igår och man var trött efter en lång dag både i kroppen och knoppen!
Det blev en utflykt till Jädraåsskogarna så Ola fick en promenad och bada lite, jag och Henke käka "lunch" ute. Gott, gott och mysigt!
 
Så nu förstår ni varför detta har varit en kanon helg!
Återigen...tack alla inblandade för en underbar helg!!
Nu ska vi finputsa lite här hemma, för imorgon är det visning på huset igen.
 
Puss och kram
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

mariasmening

Livet går vidare! Eller?

RSS 2.0