Det blir sällan som man tänkt sig

Vi åkte ju som bekant till Härnösand i morse på hundutställning. Klockan ringde 4.30! Underbart skönt en lördag!
Det gick som förväntat ungefär, han fick excellent men blev utan ck. Nu ska jag inte anmäla honom nå mer innan han växt färdigt, han behöver lite mer massa lillpojken!
Elizabeth och Patrik kom till Härnösand för att träffa oss, eller mest Ola kanske, men oss fick dom träffa på köpet så att säga.
Passade på att be Elizabeth att visa Ola då hon ju är van med honom sen han var liten. Tack snälla El-beth för hjälpen! Du är guld!!



Jobbigt att vara ung labrador med massor av energi att försöka koncentrera sig på uppgiften! Här står han dock stilla i en microsekund iallafall.

Efter Härnösand skulle vi ju till Långsele för att sova hos Henkes föräldrar och sen åka till Sundsvall på utställning imorgon. Så blev inte fallet!
Eftersom Henke är så förkyld och har hostan från h-vetet så åkte vi hem till Järbo igen.
Måste erkänna att det var skönt att komma hem igen!
Vi får göra en ny resa uppöver när Henke frisknat till...

På hemresan stannade vi till och lät Ola få bada lite


Han var iallafall rejält trött efter dagens bravader


Nej som sagt, nu får vi nöja oss ett tag framöver med att fortsätta hålla honom i trim och träna eftersök och apportering och lägga utställningarna på hyllan.
Kul var det iallafall att träffa Elizabeth idag, det händer allt för sällan nu för tiden, av ganska förklarliga skäl förstås, vi bor liksom med ca 35mil mellan oss...

Kramar från mig!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

mariasmening

Livet går vidare! Eller?

RSS 2.0