Stockholm - Åbo

Ja vi överlevde kryssningen med nöd och näppe! Det blåste ganska mycket när vi kom ut på öppet hav, vågorna var hyffsat höga, jag försökte fånga dom på bild men lyckades inget vidare
Det var som värst när vi skulle handla i taxfree, så man såg nog inte direkt nykter ut där inne!
Nåväl, vi började med att äta en rejäl frukostbuffé när vi klev ombord, det är så mysigt att göra det tycker jag
 
Sen var vi så trötta eftersom vi klivit upp halv tre på morgonen, så vi gick till hytten och sov en stund.
Det blev inte mycket alkoholintag direkt, men grogg, öl och baileys blev det iallafall. Jag åt så mycket under hela dagen så magen blev full åteminstone.... Tror det var den stadiga frukosten som höll i sig resten av dygnet!


Vi lyssnade på några icke speciellt skönsjungande finnar som sjöng kareoke, det var pinsamt... Det var inte många svenskar ombord, det var mest finnar, ryssar och japaner, förutom vi och några datanördar som var på någon typ av Kickoff med jobbet.
Det blev iallafall en mysig resa och den 14september flöt på rätt bra tack vare Henke.
 
Tja...borta bra men hemma bäst heter det ju!
Det var rätt skönt att komma hem till mamma och få en kopp kaffe och hämta hem Ola igen, skratta en stund åt kattungarna som underhåller! Det går riktigt bra med dom och Ola nu...han delade till och med med sig av maten till dom...
Skönt att komma hem och det är lördag också, så vi får lite helg hemmavid... Nu är det dags att ut och springa lite i skogen, det behövs efter allt gott man stoppat i sig.
 
Kram till er
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

mariasmening

Livet går vidare! Eller?

RSS 2.0